Relaxen mag, maar schiet wel op

Je wordt ontvangen aan de Dinxperlosestraatweg 104a te Aalten, alwaar je onder het genot van een kop koffie/thee kan wachten tot dat een ieder is gearriveerd.

Na een korte instructie neem je de 2CV(’s) mee voor een rondrit door de Achterhoek m.b.v. een fotoroute en bolletje- pijltjeroute.

Deze route gaat voornamelijk over landwegen en zandpaden die de Achterhoek rijk is. De juiste afslag zoeken met de juiste boom en/of lantaarnpaal geeft toch altijd wel wat hilariteit in de auto.

Op de route kom je bij een kleiduivenschietbaan, alwaar je kleiduiven gaat schieten. Een kleiduif is geen echte duif maar een rond schoteltje in de kleur oranje of groen die bij de schietoefeningen als doelwit wordt gebruikt. Als je het schijfje raakt, dan verbrijzelt het in de lucht. Het kleiduivenschieten vindt altijd plaats onder begeleiding van deskundige en gediplomeerde schietinstructeurs. Aansluitend kan je er optioneel voor kiezen dit arrangement uit te breiden met een BBQ aldaar (let op: de bbq is mogelijk vanaf 15 personen). Alwaar je onder het genot van een hapje en drankje nog even kan napraten over deze, wellicht nieuwe, ervaring.

Prijzen

2CV rijden met onderweg een schietclinic (25 schoten p.p.) € 76,25 p.p, o.b.v. 4 personen per auto.

Arrangement is inclusief:

• Ontvangst met koffie of thee
• Duidelijke uitleg van de auto(‘s)
• Routeboek
• Verzekering van de 2CV
• Verzekering voor de inzittenden
• Schietclinic van 25 schoten p.p. (exclusief consumpties)

 

Je krijgt de auto volgetankt mee en dient haar ook volgetankt weer in te leveren.

Dit arrangement is te boeken o.b.v. beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Terug naar het overzicht