Onze eenden

Zoek je een snelle bolide die vol zit met de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid dan ben je aan het verkeerde adres.

De lelijke eend is een historisch voertuig dat ontwikkeld is rond de 2e wereldoorlog en nadien wel op enkele punten is aangepast. In essentie is het echter een stukje techniek van ruim 60 jaar oud met vergelijkbare veiligheid. Geen stuurbekrachtiging, geen rembekrachtiging, geen airbags en de kreukelzone tja…….

Is dit alles geen bezwaar dan levert de eend je een onvergetelijke en ongeëvenaarde ervaring op.

Zorg er voor alvorens de 2CV tot leven te wekken dat je ontspannen bent. Drijf de gedachte aan de snelweg en de linker rijbaan uit en snuif de geur van je voiture op. Draai de sleutel links in het contactslot om en geniet van het fraaie motorgeluid. Schakel de unieke versnelling in zijn 1, laat de motor op toeren komen en draai aan het grote stuur en voel hoe de auto overhelt in de bochten. Met of zonder open dak proef je weer hoe het is om een auto te rijden en waar kan dat nu beter dan in de Achterhoek!

Hebben wij je interesse gewekt en lijkt het je leuk op pad te gaan met één van onze eenden? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch te bereiken op 06 – 27 87 46 69 of via de mail.

Welke dame neem jij mee op pad?