Vive la France en route

Zeg je “Vive la France”, dan krijg je gewoon ongelofelijk veel zin in het voorjaar en de zomer. En zoals het de Fransen betaamt gaat dit gepaard met het goede leven….

Eendenverhuur biedt je, in dit zelf samen te stellen arrangement, een reis aan door het land waar de tijd nog een beetje heeft stilgestaan. Je krijgt langzaam aan weer een beetje dat gevoel van vroeger terug en gaat ontspannen en onthaast (want echte snelheid kent een 2CV niet) met het dakje open genieten van alles wat de Achterhoek je te bieden heeft. “En route” kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een goed verzorgde Franse lunch, of wat dacht je van een rondleiding bij één van de Achterhoekse kaas- of wijnboerderijen in combinatie met een kaas- of wijnproeverij? Of wil je meer activiteit in je dag- of middagprogramma? Wij kunnen ook een spelelement inbouwen op de route. Ook kan je “fin de la route” op ons terras gebruik maken van een goed glas wijn in combinatie met een Franse hapjesschotel of een Franse BBQ met vis en/of vlees met tijm of rozemarijn?

Kortom: bent je op zoek naar een leuke invulling voor je te organiseren personeelsfeest, teamuitje, vrijgezellendag of familiedag. Neem dan eens contact met ons op, en wij zetten onze creatieve gedachten graag in om samen met jou een dag te organiseren welke perfect aansluit bij jouw behoeften.

De kosten van dit arrangement zijn natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen.

© 2019 - Eendenverhuur heeft haar website laten maken door Ebbers Media.